Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta’yı Isparta yaptığını söyleyerek yeni dönemi için başarı dileklerini iletti. Isparta’nın, Türkiye’nin yaşanabilir bir memleketi haline geldiğini söyleyen Gülbiçer, Başkan Başdeğirmen’in kendilerine örnek bir dernek binası kazandırdıklarını ve birçok ilden projeye talep geldiğini aktararak, “10 ay gibi kısa bir sürede dernek binamızı bitirdiniz, bizi atıl yerden kurtardınız. Çok güzel oldu. Bizlerin hep yanında oldunuz, Çanakkale olsun, Konya turu olsun bize yardımcı oluyorsunuz, teşekkür ederiz” dedi.

Gazileri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ve bunun kendileri için büyük bir onur olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Sizler devletimizin bütünlüğü, vatan topraklarımızın sahiplenilmesi, bayrağımızın gönderden inmemesi, ezanımızın dinmemesi için birçok mücadele verdiniz, uzuvlarınızı kaybettiniz. Hayatını kaybeden şehitlerimiz, siz gazilerimiz bizler için çok değerlisiniz. Sizlerin önünüzde saygıyla eğiliyoruz. Yapmış olduğunuz o büyük mücadeleden dolayı da Allah razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Sizler her şeye layıksınız. Bizim yaptıklarımız sizin yanınızda hiçbir şey değil. Sizin yaptığınızın karşısında bizde gururla sizlere hizmet etmek istiyoruz. Sizler bizden küçücük bir şey de isteseniz onu yaparken biz bir heyecanlanıyoruz. Bizler de büyüklerimizin taleplerini heyecanla istekle yerine getiriyoruz. Bundan sonra da bize düşen vazifeler neyse hepsini yerine getirmeye devam edeceğiz. Rabbim sağlık, sıhhat, afiyet, nasip etsin. Rabbim bir daha savaş göstermesin. Gazilerimizin olmaması, şehitlerimizin olmaması içinde dua ediyoruz. Birlik, beraberlik ve barış içerisinde bir ülke bir dünya olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Günün anısına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer tarafından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e plaket takdim edildi.

Belceğiz köyünde çobanlara karavan dağıtıldı Belceğiz köyünde çobanlara karavan dağıtıldı

Belediye Bülten