Ülkemizde Kadın Cinayetleri, sel felaketleri, orman yangınları, gıda zehirlenmeleri, çocuk istismarlar, depremler gibi bir çok hadiseler meydana geldi.

Çocuklarımız Ülkemizde neden ölüyorlar!

Bir yandan küçük yaşta fabrika, iş yerinde çalışıyorlar. Çocuklarımızın yaşları 15-16 yaşları arasında uyuşturucu kullanıyorlar. Cinayetler işliyorlar hatta cinayetlere sürükleniyorlar. Çocuklarımızın ölümlerine neden olan sebeplerin en önemlisi anne-babadır. Bir de Ülkemizde ekonomik sorunlar baş faktördür. Bunun yanında en önemlisi ( EĞİTİMDİR).

Eğitimsiz anne ve baba kendi ekonomik sorunları dolayısıyla küçük yaşta ağır işte çalıştırıyorlar. Bunlardan bir kaçı fabrika, inşaat ve tarla bu ağır işyerlerinde çalışıyorlar. Onun için her gün sayısı belli olmayan çocuklarımızın ölmelerine neden oluyorlar.

EY! ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARINIZI MUTLAKA OKUTUN. EĞİTİM HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR.

Isparta'da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Isparta'da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ ( EĞİTİMSİZ TOPLUMLAR YÜKSELEMEZ)

HASAN ÖZBEK

Kaynak: Haber Merkezi