Afyon  - Isparta karayolunda asayiş kontrolü sırasında şüphe üzerine durdurulan araçtaki şahıs, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti suçundan 33 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilerek gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce, halkımızın huzuru ve güveni için Afyon istikametinden ilimize giriş yol uygulama noktasında yapılan asayiş uygulaması esnasında; 19.05.2024 günü saat 22.50 sıralarında şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan O.Y. isimli şahıs ilk etapta başkasına ait kimlik bilgileri beyan etmiş, görevlilerimizin şahıstan şüphelenmesi üzerine yapılan detaylı araştırmada O.Y. isimli şahsın gerçek kimliği tespit edilmiş, adı geçen şahıs yapılan sorgulamasında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti suçundan 33 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilerek gözaltına alınmıştır.

20.05.2024 günü adli makamlarda işlemleri tamamlanan O.Y. isimli hükümlü Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik