Isparta 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Yayla mahallesi, İsmetpaşa caddesi 46 pafta 2181 ada 8 parselde kayıtlı araziden paydaş 6 tapu sahibi hakkında Tapu İptali ve Tescil (Gaiplik Nedeniyle Hazine Adına Tescil) davası açtı. Eğer tapu sahipleri bilgilendirme yapmaz ise mahkeme tarafından verilecek hüküm sonucunda, ilgili bu kıymetli arsalar Hazine'ye aktarılıyor. uyuru kapsamında, bu kişiler hakkında bilgi sahibi olanların, ilanın tarihinden itibaren 6 ay içerisinde mahkemeye başvurarak bilgilerini bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde gaiplik kararı verilecektir. Bu duyuru resmi ilan niteliği taşımaktadır ve ilgililerin bu konuyu dikkate almaları önemlidir.

Verilen ilanda şu ifadeler yer aldı; "Davacı Hazine Ve Maliye Bakanlığı Hazine Ve Maliye Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü tarafından açılan Tapu İptali Ve Tescil (Gaiplik Nedeniyle Hazine Adına Tescil) davası nedeniyle;
Dava konusu Isparta ili, Merkez ilçesi, Yayla mahallesi, İsmetpaşa caddesi 46 pafta 2181 ada 8 parselde kayıtlı taşınmaz malikleri Zeliha (Raşit kızı), Hatice (Hüseyin karısı), Mehmet (Hüseyin oğlu), Hacer (Reşat karısı), Hüsnü (Reşat oğlu), Sıddıka, Hüseyin'in MK'nun 33. Maddesi gereğince bu kişiler hakkında bilgi sahibi olanların işbu ilan tarihinden itibaren 6 ay içinde bilgilerini bildirmek için mahkememizin 2023/544 Esas sayılı dosyasına başvurmaları, belirlenen süre içerisinde ilandan sonuç alınamadığı takdirde mahkemece gaipliğine karar verileceği İLAN olunur." ifadeleri kullanıldı.

Isparta'da Oto Yıkama Ücretleri Cep Yakıyor Isparta'da Oto Yıkama Ücretleri Cep Yakıyor