Atabey Belediyesi, ilçe genelinde yaya ve araç trafiğinin güvenli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla ağaç budama konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediyeden yapılan duyuruda, ilçe sınırları içerisinde bulunan bahçe ve arsalardaki ağaç dallarının yollara, sokaklara ve kaldırımlara doğru uzanarak yaya ve araç geçişini engelleyebildiği belirtildi.

Nişan Bozulursa Takılar Geri İstenebilir mi? Yargıtay’dan Emsal Karar
Nişan Bozulursa Takılar Geri İstenebilir mi? Yargıtay’dan Emsal Karar
İçeriği Görüntüle

Mülk sahiplerinden, ulaşımı ve yaya güvenliğini olumsuz etkileyen ağaç dallarını gerekli önlemleri alarak 16 Kasım 2025 Pazartesi gününe kadar budamaları istendi.

Budama Yapılmazsa Belediye Müdahale Edecek

Belirtilen tarihe kadar gerekli budama işlemlerinin mülk sahipleri tarafından yapılmaması halinde, yollara ve kaldırımlara uzanan ağaç dallarının Atabey Belediyesi ekiplerince budanacağı bildirildi.

Belediye yetkilileri, ilçe genelinde ulaşımın ve yaya güvenliğinin aksamaması için vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermesini istedi.

Muhabir: Necati Üretme