Trafik Muayenesi İçin Yenilik Devrede!

Araç muayene sürelerinin gelmesiyle yaşanan yoğunluk, araç sahiplerini zor durumda bırakırken, muayene olmayan araçların trafikte dolaşması yasaklanıyor. Bu durum, 2021 ve önceki yıllara ait araç sahiplerini TÜVTÜRK istasyonlarına yönlendiriyor. TÜVTÜRK tarafından yapılan bir diğer önemli değişiklik ise randevu sisteminde yaşanan yoğunlukla ilgili oldu. Bu adım kapsamında 77 şehirde mobil istasyonlar devreye alınarak araç sahiplerine daha fazla erişim imkanı sağlandı. Böylece, birçok aracın daha erken muayene işlemini tamamlamasına olanak tanındı.

Gezici İstasyonların Sayısı Artacak

Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi

TÜVTÜRK, yoğunluğu bir nebze de olsa azaltmaya başlayarak yeni yıldan itibaren gezici istasyon sayısını artırmayı hedefliyor. Bu adımlar ile araç sahiplerine daha fazla erişim ve kolaylık sağlanacak. Seyyar istasyonlarda binek otomobil, traktör ve motosiklet muayeneleri yapılabilmektedir. Ancak, hava destekli hidrolik fren sistemi bulunan araçların muayenesi yalnızca sabit istasyonlarda gerçekleştiriliyor..

Haber Merkezi