Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, belediye hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunmak amacıyla araç filosunu genişletiyor. Başkan Atasoy, belediye bünyesinde kullanılmak üzere peşin olarak bir ekskavatör iş makinası satın alındığını duyurdu.

Başkan Atasoy, yaptığı açıklamada, "Atabey Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin istihdamına öncelik veriyoruz. Hemşerilerimiz çalıştıkça, belediyemiz ve şirketimiz daha güçlü ve etkili hizmetler sunabilecek. Yenilenen makine teçhizatımızla birlikte, altyapı çalışmalarımız daha hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilecek. Bugün peşin olarak satın aldığımız ekskavatörümüz, çakıl ocağı gibi projelerde kullanılacak ve ilçemize önemli katkılarda bulunacak. Bu yeni kazanımın Atabeyimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Isparta'da Kaçak Avlanmaya Geçit Yok Isparta'da Kaçak Avlanmaya Geçit Yok

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'un liderliğinde, ilçede yaşayan vatandaşların istihdam edilmesi ve belediyenin altyapı hizmetlerini güçlendirmesiyle, Atabey'in daha da gelişmesi hedeflenerek, ilçenin kalkınmasına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Özge Çelik