Dinar'da Şok Edici Görüntüler Köpekler Öldürüldü Dinar'da Şok Edici Görüntüler Köpekler Öldürüldü

Türkiye’nin en önemli teknoloji markaları ve kariyer sahibi isimlerin buluştuğu  gecede fuaye alanında teknoloji markaları ürünlerini tanıtma fırsatı da buldu. Wyndham Grand Levent İstanbul’da düzenlenen gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Emre Karayel yaptı. Burcu Esmersoy ve Emre Karayel’in eğlenceli sunumlarıyla sektörüne yön veren marka ve isimlerle birlikte medya ve sanat dünyasının önemli isimleri de gecede yer aldı.
GÜLHANE ZİRVEDE
Gecede dünya çapında yaptığı yatırımlarla gururumuz olan Gülhane Kozmetik, Yılın İnovatif Kişisel Bakım Marka Ödülünün sahibi oldu. Gülhane’nin kurucularından İş İnsanı Hasan Ali Kınacı ise ödülünü   alırken Isparta’yı dışarıda başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadı.
    Bu arada ATV’de yayınlanan Gül Masalı dizisinin sponsoru olan ve büyük katkılar sunan Gülhane, Isparta’nın tanıtımı için de tüm fedakarlıkları yapıyor.
    Gülhane’nin kurucuları İş İnsanları Hasan Ali Kınacı ve Süleyman Kınacı, projeleriyle dikkat çekerken yeni proje hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor.