Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, saha çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Cuma günü saat 20.00’de Karaağaç Mahallesi’nde, halkla bir araya gelen Günaydın, birbirinden önemli ve güzel projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Vatandaşların öneri, talep ve beklentilerini yakından takip eden Günaydın, emekliden öğrenciye, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaştan, yeni evlenecek çiftlere kadar birbirinden dikkat çekici projelerini anlattı.

EMEKLİYE YAKIT VE ULAŞIM DESTEĞİ

Altın, Rekor Kırdıktan Sonra Dengede Altın, Rekor Kırdıktan Sonra Dengede

Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da emeklilerin büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu ifade eden Yusuf Ziya Günaydın, onlar için müjdelerini paylaştı. Günaydın: ‘Emeklilerimiz büyük sıkıntıda. Emeklilerimizin doğalgazını ve kömürünü bütün kış, belediye olarak biz karşılayacağız. Emeklilerimize ömür boyu ücretsiz şehir içinde ulaşım sağlayacağız. Sivil vatandaşlarımıza ve üniversite öğrencilerimize daha uygun koşullarda otobüse binme imkanı sağlayan bir belediye olacağız. Öğrencilerimiz 6 TL’ye binecekler otobüse’ dedi.

EVLENMEK İSTEYEN ÇİFTLERE DÜĞÜN SALONU VE BEYAZ EŞYA DESTEĞİ İLE VATANDAŞA UCUZ EKMEK DAĞITIMI

Maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen gençlere de müjdeler veren Günaydın: ‘Evlenmek isteyen gençler için bedava beyaz eşya yardımı yapıp, gençleri evlendirmek istiyorum. Gençlerimiz için düğün salonu tahsisini de biz üstleneceğiz. Günümüz şartlarında salon fiyatları ortada. Bizde bu şekilde gençlerimizin yanında olacağız. Ayrıca ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ucuz ekmek ve ücretsiz ekmek dağıtımı yapacağız inşallah’ dedi.

Haber Merkezi