Mina Optik'te Anneler Gününe Özel İkinci Güneş Gözlüğü 1 Lira Mina Optik'te Anneler Gününe Özel İkinci Güneş Gözlüğü 1 Lira

AK Parti’den Isparta Belediye Başkanlığı için aday adayı olan iş insanı İrfan Özkutlu, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik’i ziyaret eden Özkutlu, iş dünyasının önemine değindi.

EMİN ADIMLARLA HEDEFE

ITSO’nun, şehir ekonomisinin amiral gemisi olduğunu ifade eden AK Partili Özkutlu: “Isparta’nın 500 milyon dolar ihracat hedefine emin adımlarla yürüdüğünü dile getirdi. Isparta’daki iş insanlarının hepsinin ayrı ayrı memleket sevdalısı olduğunu belirten Özkutlu: “Isparta’nın bir adım daha ileri gitmesi için mücadele eden iş dünyamıza minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Doğup büyüdüğümüz bu topraklara el ele hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. ITSO Başkanı Metin Çelik’te, Özkutlu’ya çıkmış olduğu yolda başarılar diledi. Çelik: ‘Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Aday adaylığınız hayırlı, uğurlu olsun’ dedi.

TARIM VE HAYVANCILIKTA ŞEHRİ MARKALAŞTIRIYORSUNUZ

ITSO Başkanı Metin Çelik’ten sonra, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin’i de ziyaret eden İrfan Özkutlu, burada yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılığın önemine değindi. Özkutlu: “Isparta denilince akıllara şüphesiz tarım geliyor. Tarımdan sonra şehrimiz hayvancılıkta da önemli adımlar atıyor. Isparta Ticaret Borsası yönetiminin, tarım ve hayvancılıkta şehri markalaştırma yolunda ilerlediği dikkatleri çekiyor. Isparta’da fuar organizasyonları gibi önemli çalışmalara imza atan borsa yönetimimizi ve bütün ekibi canı gönülden kutluyorum. Hep birlikte Ispartamızı ileriye taşıyacağız” dedi.

HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI ISPARTA

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Özkutlu’nun aday adaylığının hayırlı olması temennisinde de bulunan Şahin, ‘Hepimizin ortak paydası Isparta’ dedi.

Haber Merkezi