AMACIMIZ ITKM’Yİ ISPARTA’NIN GÜNDEMİNDEN DÜŞÜRMEK

Amaçlarının ITKM inşaatını Isparta’nın gündeminden düşürmek olduğuna dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Ağustos ayı içerisinde kiracıların buraya girmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

ITKM’de çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Teknik heyet ve çalışanlar burada fedakarca, mesai mefhumu olmadan çalışıyorlar. TMSF’nin ve inşaat firmasının, bizlerin amacı buranın artık gündemden düşmesi. Arkadaşlar burasının problemlerinin çözülmesi için çok büyük gayret gösteriyorlar. Teknik heyette bulunan arkadaşlar şehir dışından geldiler. Burada vatandaşların söylemlerini gördüler. ‘bitmeyen inşaat’, ‘yılan hikayesine dönen inşaat’, ‘aşkımız ITKM gibi bitmesin’ diye gelin arabasına yazılan bir inşaat artık bitmek üzere. Ağustos ayında kiracıların buraya girmesini hesaplıyoruz, eylül ayında da vatandaşlarımızla burada alışveriş yapmaya başlayacağız.

7600 metrekarelik Kültür Merkezimiz de son derece modern bir şekilde yapıldı. Kültür Merkezimiz daha önce tamamlanacak. Kültür Merkezinin etkinlik alanının çok daha farklı olduğunu gösterebilmek adına arkadaşlarımız o bölümün dış cephe kaplamasını ayrı bir şekilde yapıyorlar.  Kültür Merkezi dış cephe kaplama işi de bitmek üzere. 10 gün içerisinde de dış cephe tamamlanmış olacak. Tabi ki, 23 yıllık bu problemi bitirmek bizlere nasip olduğu için son derece mutluyuz.

Her zaman ‘iktidar partisinin gücü’ diye söylenir. Gerçekten iktidar partisinin gücü budur. Milletvekillerimiz, teşkilatımız, Ankara’da, İstanbul’da yapmış olduğumuz görüşmelerde güçlü bir duruşla burası bu şekle geldi. Önceki dönem müteahhidin yaptığı, şimdiki müteahhidin yaptığı arasında 5 misli kalite farkı var. kırılanları, sökülenleri, değiştirilenleri görüyoruz. yeni yapılanları görüyoruz, o kadar çok kaliteli bir iş yapılıyor.

Bu bizim için önemli. Önceki sistemle bitmiş olsaydı, şuna inanın ki, 5 sene içerisinde ne asma tavan, ne su, nede elektrik tesisatı randımanlı çalışmayacak bir haldeymiş. Bunlar giderildi, çok tamir yapıldı. Buradan teknik heyetimize ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum.

Özverili bir çalışma ile yıllarca bir sorun yaşanmadan devam edecek bir inşaatı tamamlıyorlar. Bu işe emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.