Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor, Ev Kadınlarına Emeklilik mi geliyor ?
Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor, Ev Kadınlarına Emeklilik mi geliyor ?
İçeriği Görüntüle

Isparta Emniyet Müdürlüğü, ÇOGEP Projesi kapsamında çocuklar ve vatandaşlar için bilgilendirme faaliyetlerini sürdürdü. Şehit Burhan Açıkkol Anaokulu ve Ortaokulu, Tümay Yavuz Ali Ergün MTAL, Mürşide Ermumcu MTAL ile Deniz Akademi’de öğrencilere “Akran Zorbalığı, Güvenli İnternet Kullanımı ve Temel Güvenlik Kuralları” konularında eğitimler verildi.

Ayrıca Kutlubey Mahallesi Atatürk Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelinerek “Telefon Dolandırıcılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı” konularında bilgilendirmeler yapıldı. KADES ve UYUMA uygulamalarının kullanımı hakkında da vatandaşlara detaylı bilgiler verilip broşürler dağıtıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın güvenliği ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi.

🚨 Tdp Faali̇yetleri̇ 🚨✅ Çogep Projesi Kapsamında;Şehit Burhan Açıkkol Anaokulu Ve Ortaokulu, Tüm (1)🚨 Tdp Faali̇yetleri̇ 🚨✅ Çogep Projesi Kapsamında;Şehit Burhan Açıkkol Anaokulu Ve Ortaokulu, Tüm🚨 Tdp Faali̇yetleri̇ 🚨✅ Çogep Projesi Kapsamında;Şehit Burhan Açıkkol Anaokulu Ve Ortaokulu, Tüm (2)🚨 Tdp Faali̇yetleri̇ 🚨✅ Çogep Projesi Kapsamında;Şehit Burhan Açıkkol Anaokulu Ve Ortaokulu, Tüm (3)

Muhabir: Necati Üretme