Antalya’dan Isparta’ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Gönen ilçesinde durdurulan araçta çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Antalya İlinden Isparta İline (1) şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınmıştır.

Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi

30 Ocak 2024 tarihinde Gönen İlçesinde (1) şüpheli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, (6) gram Eroin ve (58) adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup;  şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alınmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Haber Merkezi