Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleriyle gerçekleşen Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’na Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcıları Şakir Uygun ve Hüseyin Dede ile Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yalçınkaya katıldı.

Toplantıda söz alan ITSO Başkanı Metin Çelik, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesindeki firmaların üretimde yaşadığı sorunları aktardı.

Batı Akdeniz Bölgesinde yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’un lojistikte ortak sıkıntılar yaşadığını dile getiren Başkan Çelik, “Hızlı tren ve Isparta-Antalya otoyol bağlantısı bölgemizin ticareti ve ekonomisi bakımından büyük önem arz ediyor. Yine elma ihracatı konusunda üreticimiz büyük sıkıntı içerisinde. Depolarda bekleyen binlerce ton elmamız var maalesef. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır ziyaretinden sonra bu sıkıntıların giderileceğini düşünüyoruz. Hindistan’dan sonra ikinci bir pazarın önünün açılması üreticimizi memnun edeceğini Sayın Bakanımıza ileterek desteğini istedik. Daha önce de talepte bulunduğumuz denetim memurlarının Isparta’da oluşturulacak ofiste hizmet vermelerini sağlamak amacıyla önerilerimizi ilettik. Gümrük Müdürlüğümüzle alakalı birkaç konuda sayın bakanımızın desteğini istedik.” dedi.

Başkan Çelik, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ile görüşerek Isparta’nın sorunlarına ilişkin dosya sundu.

Haber Merkezi