Isparta’da bulunan KYK yurtlarında daha önce defalarca yaşanan gıda zehirlenmelerine bir yenisi daha eklendi, Yalvaç’taki yurtlarda kalan 266 öğrenci geceyi hastanede geçirdi.

Mina Optik'te Anneler Gününe Özel İkinci Güneş Gözlüğü 1 Lira Mina Optik'te Anneler Gününe Özel İkinci Güneş Gözlüğü 1 Lira

Başkan Tekeli tepki gösterdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yalvaç’ta bulunan öğrenci yurdunda yine bir skandal yaşandı. Yurtta kalan 266 öğrencimiz maalesef gıda zehirlenmesi sonucu mide bulantısı, karın ağrısı, ishal gibi şikayetlerle Yalvaç Devlet Hastanesine başvurdu. Şaşırdık mı? Hayır! Çünkü Isparta’da öğrencilerimizin gıda zehirlenmeleri alışıla gelmiş, olağan bir durum halini almıştır. Yurtta kalan öğrencilerin daha önce defalarca yemeklerden şikayetçi olmasına rağmen öğrencilerin umursanmayıp geçiştirildiğini öğrendik. Bulunduğu makamların hakkını veremeyen, oturduğu yerden maaşını alan yetkililer halinden memnun olacak ki, onca gıda zehirlenmesi yaşanmasına rağmen ne bir görevden alınma ne de bir istifa söz konusu! Bir kez daha görüyoruz ki gençlerimizin, çocuklarımızın iktidar gözünde zerre değeri kalmamış. Bu yaşananlar yandaşlara çekilen ihalelerin dışa vurumudur! Bu yaşananlar gençlerimizin sağlığının ne kadar önemsiz olduğunun kanıtıdır!”

Haber Merkezi