TUBİTAK/BİDEB 2221-Konuk Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında ABD Kuzey Arizona Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hansup HAN, davetli bilim insanı olarak Ülkemize gelecektir. Bu çerçevede, 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi uluslararası bir çalıştay düzenlenmesi planlandı.

Bu bilimsel etkinliğe Prof. Dr. Han’ ın yanı sıra Slovenya’ daki ormancılık iş makineleri üreticisi Tajfun firmasından Aleksandar STOJKOVIC, ABD-USDA Forest Service ’den Jeff HALBROOK (çevrimiçi) ile Orman İnşaatı-Transportu ve Teknolojileri (ORİTEK) Platformu Üyeleri’nden davetli bilim insanları konuşmacı olarak sunumlarıyla katılacaklardır.

Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor

Üniversiteler, Orman Genel Müdürlüğü ve taşra birimleri, SMM Orman Mühendisliği Şirketleri, Biyoenerji Şirketleri, Orman Endüstrisi Firmaları, Isparta Uluslararası Öğrenci Topluluğu gibi çeşitli paydaşların veya temsilcilerinin destek ve katılımının beklendiği ve de ilişikte programı sunulan etkinliğe sizleri de davet eder, katkınız ve katılımınızla etkinliğimizi onurlandırmanızı dileriz.

Bir ‎şunu diyen bir yazı '‎NAU NORTHERN ARIZONA ARIZ UNIV UNIVERSITY ISPARTA TUBİTAK UNiVERSİTESI ÜNİVERSİFFSİ O TAJFOM ORİTEK ULUSLARARASI ÇALIŞTAY ISPARTA, TÜRKİYE ORMANCILIK OPERASYONLARI 24-25 NİSAN 2024 بلي YER: Orman Fakültesi Konferans Salonu SAAT: 10.00 17.00 (24 Nisan 2024) 10.00- 10.00-12.00 -12.00 (25 Nisan 2024) İLETİŞİM: Prof. Dr. Mehmet EKER, mehmeteker@isparta.edu.tr .edu.tr‎'‎ görseli olabilir

Haber Merkezi