Isparta’da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Faruk Gürbüz, son yolculuğuna uğurlandı.

Gürbüz’ün dün üniversite yemekhanesinde kalp krizi geçirdiği, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

52 yaşında hayata gözlerini yuman merhum Prof. Dr. Mehmet Faruk Gürbüz için bugün saat 14.00’te Doğu Yerleşkesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi) binası önünde tören düzenlendi.

2008 Sonrası Sigortalılara Çalışma Kısıtlaması 2008 Sonrası Sigortalılara Çalışma Kısıtlaması

Gürbüz’ün cenazesi Halıkent Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından, Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: Haber Merkezi