Emniyet birimlerinden yapılan açıklamaya göre; radar denetimleri kentin en yoğun güzergahlarından biri olan Antalya Yolu üzerinde gerçekleştiriliyor. Ekiplerin özellikle Ağlasun Kavşağı ile Kazak Tünelleri arasındaki bölgede hız limitlerini mercek altına aldığı bildirildi.

Bugün gerçekleştirilen uygulamanın akşam saat 20.00’a kadar kesintisiz devam edeceği öğrenildi. Hız limitlerini aşan ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere ilgili kanun maddeleri uyarınca cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

MHP Isparta Yeni İl Başkanı Osman Gülay Isparta’da
MHP Isparta Yeni İl Başkanı Osman Gülay Isparta’da
İçeriği Görüntüle

Açıklamada, aşırı hızın trafik kazalarındaki en büyük risk faktörü olduğuna dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:

"Sürücülerimizin hem kendi can güvenlikleri hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliği için hız kurallarına uymaları büyük önem arz etmektedir. Denetimlerimiz, vatandaşlarımızın sevdiklerine güvenle ulaşması amacıyla kararlılıkla sürdürülecektir."

Muhabir: Emel Topuz