Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk koordinasyonunda, T3 Vakfı Isparta İl Sorumlusu Buse Nur Sülük’ün katılımıyla “Teknofest Yarışmaları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.  

Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilen toplantıya, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Topluluk Şube Müdürü Hüseyin Akdaş, topluluk akademik danışmanları ve topluluk başkanları, SDÜ Öğrenci Konseyi katıldı.

 

T3 Vakfı Isparta İl Sorumlusu Buse Nur Sülük, Teknofest kapsamında düzenlenen teknoloji yarışması sayısının her yıl arttırıldığını belirterek “Benim bir fikrim var diyen tüm öğrencileri, kendilerine uygun yarışmalara katılabilmelerini amaçlıyoruz. Bu sebeple de yarışmaların çeşitliliğini artırıyoruz.” dedi.

Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti

“Teknofest 2022 Azerbaycan”, “Teknofest Karadeniz 2022” hakkında bilgi veren Sülük, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “2023 yılı, bizim için çok özel bir yıl oldu. Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirildi. 44 farklı teknoloji yarışma vardı ve 12 binden fazla yarışmacı katıldı. Toplam 4 buçuk milyon ziyaretçiyle dünyanın en büyük festivali oldu.”

2024’ün başvurularının 20 Şubat’ta sona ereceğini vurgulayan Sülük, bu yıl Adana’da gerçekleştirilecek “TEKNOFEST 2024” kapsamında gerçekleştirilecek yarışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

SDÜ Bülten