Açıklamada, yürütülen çalışmaların tamamlandığı ve uygulamanın hayata geçirildiği bildirildi.

Kontrolden çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Kontrolden çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Darıderesi 2 Göleti’nde yürütülen tüm imalat çalışmalarının tamamlandığı ve su tutma işleminin başlatıldığı duyuruldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“DSİ 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Darıderesi 2 Göleti’nde tüm imalat çalışmaları tamamlanmış olup su tutma işlemi başlamıştır. Su tutma sürecine bağlı olarak su kotunun zamanla hızlı bir şekilde yükselmesi beklenmektedir. Bu kapsamda söz konusu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın gölet çevresinden uzak durmaları ve yetkili mercilerce yapılacak uyarılara riayet etmeleri önemle rica olunur.”

Yetkililer, su seviyesindeki artışa bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Muhabir: Necati Üretme