Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 31 Mart yerel seçim çalışmalarına Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler mahalle mitinge ile devam etti. Kendisini dinlemeye gelen mahalle halkına seslenen Şükrü Başdeğirmen kendisini 5 yılda hizmet etmedi diye eleştiren, kırık karne notu veren rakiplerine mesaj gönderdi.

Türkiye’de yaklaşık 15 yıldır güneş enerjisi üretildiğinden söz eden Başkan Şükrü Başdeğirmen; “Güneşten elektrik üretiliyor bedava. Rabbim güneşi veriyor üretiliyor bedavaya kullanılıyor. Bu 15 yıl içerisinde 1 tane Isparta’mıza, belediyemize güneş enerjisi santrali kuran oldu mu? Olmadı, yok. Biz ne yaptık biliyor musunuz? Tam 16 tane güneş enerji santrali kurduk.   Bu 16 içindeki 7.2 megawat da Pazar günü Senirce tepesindeki tesislerimizin şalterini açıyoruz. Hepiniz davetlisiniz. Bu16 adet santral bize ne verecek biliyor musunuz? Yılda 250 milyon TL belediyemizin kasasına girecek. 1 lira masraf olmadan. Rabbimin verdiği güneşten. Biz bu 250 milyon lira ile ne yapıyoruz? Daha 3-4 ay önce vatandaşlarımızın parasıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitemize fakülte binası yapıp hediye ettik. Bu benim Isparta’ya kazandırdığım 6. Okul. Komite başkanı, yönetim olarak para toplayarak, dernek olarak yaptığımız 6. Okulumuz. Biz yıllardır memleketimize hizmet ederek geliyoruz buraya. İlla hizmet etmek için bir yerde görev almak gerekmiyor. O görevi kendiniz ortaya koymanız gerekiyor.

TIP FAKÜLTESİNE EK BİNAYI BİZ YAPACAĞIZ

Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret

Şimdi yeni projemiz ne biliyor musunuz? Onaylandı, projemiz hazırlandı sanırım temelini attırmak Cumhurbaşkanımıza nasip olacak inşallah. Tıp Fakültesine ilave ek bina yapıyoruz. Vatandaş parasıyla. Kentimize o değeri de getiriyoruz. Bizim devletimizin her şeye gücü yeter. Bizim yaptıklarımız olmasa da herşeyi yapabilir. Ama önemli olan ne biliyor musunuz? Bizimde bu işte bir sorumluluğumuz olduğunu bilmemiz. Önemli olan hizmetlerde bizimde bir tuğlamız olması lazım. O tuğlayı hep beraber koyacağız. Yoğun bakım üniteleri, Acil ve Yoğun Bakım Ameliyathanelerinin yapıldığı 8 bin 600 metrekarelik hastane binasını vatandaşlarımızla birlikte yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz” dedi.

Başdeğirmen kurulan GES’lerden elde edilen gelirle yılda 3 fakülte binası yapılacak kaynağa sahip olduklarını dile getirdi.

WC YAPTIK DİYE VİZYONSUZ DEDİLER

Bir önceki seçimlerde projeleri arasında şehir içerisindeki tuvaletlerin yetersiz olduğunu göreve gelmesi halinde tuvaletler yapma sözünü verdiğini hatırlatan Başkan Şükrü Başdeğirmen;

‘Vizyon dedim aklıma geldi. Ne dediler biliyor musunuz? İşte belediye başkanı olan adamın vizyonu tuvalet dediler. Dalga geçtiler bizimle. İnsanların en çok ihtiyacı olan tuvalettir. Isparta’da 3 tane tuvalet vardı ve yerin altında pis kokan yerlerdi. Üstelik ücretliydi. Unutmayın onları. Şimdi 6 tane merkezde 110 tane camilerimizde tuvalet yaptık. Gerekli değil miydi bunlar?

BİR SÖZE BAKARIM BİR DE SÖYLEYENE

Ben bir söze bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Kötü söz sahibinindir. Biz bununla uğraşmayacağız. Bunlara cevap vermedikçe çıldırıyorlar, boğuluyorlar. Vermeyeceğiz şurada kaldı 25 gün kadar zamanımız. Çatlasınlar biz de sandıkları patlatalım Allah’ın izniyle’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber Merkezi