Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla şehirde bulunan özel ve kamu hastanelerini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Başdeğirmen çifti sağlık çalışanlarına günün anısına özel hazırlatılmış gül maketi hediye etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen ilk olarak Meddem Hastanesine ve ardından sırasıyla Davraz Yaşam Hastanesi, Özel Isparta Hastanesi, Şehir Hastanesi ve Şehit Yunus Emre Devlet Hastanelerini ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, sağlık çalışanlarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hastanelerin yönetim kadrosunu da ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, sağlık alanında karşılıklı iş birliği konularını da ele aldı. Şehir Hastanesinde personelle sohbet eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sağlık çalışanlarının merak ettiği konulara ilişkin bilgiler de verdi. Konferans salonundaki buluşmada konuşan Başkan Başdeğirmen, “14 Mart Tıp Bayramınızı ve Ramazan Ayınızı kutluyorum. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle pandemi sürecinde yaptıklarınızdan dolayı sizlere müteşekkiriz. Sağlık personeli bizim her şeyimiz. Bizim en çok dayanağımız sizlersiniz. İnşallah daha güzel ve mutlu günlerde sizlerle olmak amacındayız” dedi.

Isparta'da nöbetçi eczaneler (29 Nisan pazartesi) Isparta'da nöbetçi eczaneler (29 Nisan pazartesi)

Başdeğirmen çifti son olarak da Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesine geçerek buradaki sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Belediye Bülten