MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Isparta Barosu Başkanı Av. Ünsal Çankaya’yı ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete MHP İl Başkanı A. Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Av. A. Oğuzhan Pesen de katıldı.

** “AVUKATLARA HER ALANDA DESTEK VERECEĞİM”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın hukuk okuyan, mezun olup mesleğe yeni başlayan ve şu anda avukatlık mesleğini yapan avukatlara her alanda büyük destekler vereceklerini söyledi.

Günaydın, “Şu anda hukuk fakültesinde okuyan öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı kitaplar. Çünkü çok pahalı. Bunları öğrencilerimize belediye olarak biz vereceğiz. Ayrıca mezun olup avukatlık mesleğine başlayan ve ofis açmak isteyen arkadaşlarımıza ücretsiz ofis veya kira desteği vereceğiz” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın ayrıca; halkın ücretsiz avukatlık hizmetinden yararlanabilmesi için Barodan avukat tahsis edildiğini ancak avukatların “adli yardım” ücreti konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Günaydın, “Belediyemizin baroya ödenek ayırma hakkı var. Bu konuda avukatlarımıza üst düzeyde destek vereceğiz” dedi.

Davraz Dağı'na Mayıs Ayında Kar Yağdı Davraz Dağı'na Mayıs Ayında Kar Yağdı

Haber Merkezi