Eski belediye başkanı yaşamını yitirdi Eski belediye başkanı yaşamını yitirdi

Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Kozluca, okul aile birliğine yeni seçildiklerini ve ilk olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etmek istediklerini söyledi. Kozluca, okul aile birliği olarak okullarının bahçelerindeki ihtiyaçlarına yönelik taleplerini iletti.

Ziyarette konuşan Av. Mustafa Serkan Demirekin de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre ciddi yatırımlar kazandırdığını dile getirirken, “Toplum içerisinde bazı fertler vardır, toplum adeta onunla anılır. Mesela dünyada Recep Tayyip Erdoğan dendiğinde akla Türkiye gelir, Türkiye denince Recep Tayyip Erdoğan akla gelir. Sizde Isparta denince ismi kalacak başkanlardansınız. Gelecek dönemlerde de başkanlığınızın devamını bekliyoruz. Isparta İmam Hatip Lisesi, imam hatip eğitiminde merkezdir, tek bir okuldur. Isparta İmam Hatip denince taş bina akla gelir. Örnek bir bina, bu binamızın çevresi de güzel olursa inşallah eğitimi çok daha güzel olur. Bu konuda verdiğiniz desteklerden dolayı Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve okul aile birliğine görevlerinde başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Çocuklar bizim için çok önemli. Çocuklarımızla ne kadar yakından ilgilenebilirsek, kaliteli eğitim almasını sağlayabilirsek bizim geleceğimizin de o kadar kaliteli olacağı inancındayız. Geleceğimiz çocuklarımıza göre hareket etmek zorundayız. Sizler de güzel hizmetler ediyorsunuz, bunun için de sizlere teşekkür ediyorum. Bu hizmetler bizim için önemli” ifadelerinde bulundu.

Başkan Başdeğirmen, göreve geldiklerinden günümüze en fazla hizmet verdikleri alanlardan birinin de camiler ve okullar olduğunu dile getirdi. Başdeğirmen, “En fazla hizmeti camilerimize ve okullarımıza veriyoruz. Sizler bulunduğunuz okulun içinde hizmeti vererek çocuklarımıza güzel bir eğitim ortamı sunabilmek için mücadele veriyorsunuz. Bizlerde belediye olarak her hizmetin içinde Allah’ın izniyle varız. Herkesin görevine destek veren bir kurumuz. Ortak çalışmalarla hizmetin ulaşmadığı bir yer olmuyor. Bugün Isparta merkezimizin yanı sıra tüm ilçe, belde ve köylerimize de hizmet vermeye çalışıyoruz. Devletimizin imkanını, devletimizin insanına kullanıyoruz. Onun için bizler her zaman okullarımızın da yanındayız. Sizlere yapılması gereken çalışmalar neyse bizlerde destek olacağız ve en kısa zamanda problemleri ortadan kaldırarak çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarına bizlerde katkı sağlamış olacağız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.