Atlı, özellikle son zamanlarda dikkat çeken bir durumun ortaya çıktığını belirterek, vatandaşların karaciğer yağlanması şikayetleri nedeniyle doğal ürünlere olan talebin arttığını ifade etti.

Atlı, kadın ve erkek pek çok kişinin aldığı tedaviye ek olarak doğal ürünler konusunda da bilgi aldığını belirtti. Bu durumun son iki ayda belirgin bir şekilde arttığını dile getiren Atlı, yaşanan şikayetlerin ciddiyetini vurgulayarak, vatandaşların genellikle doktor tavsiyesi olan ürünleri tercih ettiğini ifade etti.

Ali Aydın Atlı, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Kış ayları geldiğinde, genellikle soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkların arttığını görüyoruz. Son dönemde ise özellikle karaciğer yağlanması şikayetleri oldukça dikkat çekici bir şekilde arttı. Bize vatandaşlar  soruyor. Bu durum özellikle son iki ayda belirginleşti. dedi.

Isparta'da Kelle Paça Çorbasının Fiyatı 150 lirayı Buldu Isparta'da Kelle Paça Çorbasının Fiyatı 150 lirayı Buldu

"Vatandaşlar, doktor tavsiyesiyle aldıkları tedavilerin yanı sıra, karaciğer yağlanması gibi durumlar için doğal ürünler de araştırıyor. Enginar suyu ve yağı bu konuda öne çıkan ürünlerden biri olmuş durumda. Ancak herkesin durumu farklıdır, bu nedenle bu tür ürünleri kullanmadan önce bir doktorla ile görüşmeleri önemlidir. Bu yüzden hastanın doktorun tavsiye ettiği ürünlerden almasını öneriyoruz." dedi.

Haber/ Nadir Öngören